Agenda
Inmiddels is de ‘try out’ van de workshop zonnebrandmiddelen achter de rug.

Aan de deelnemers heb ik, in de sfeervolle winkel van Kelly Sue, verteld over de werking van zonlicht op onze huid. Welke voor- en nadelen geeft dit zonlicht en hoe kun je het beste omgaan met het zonnetje op je lijf.  Daarna zijn we aan de slag gegaan en heeft ieder voor zich een zonnebrandcrème en aftersun gemaakt op basis van diverse natuurlijke ingrediënten. Kelly Sue zorgde voor een hapje en een drankje én een leuke goodiebag!  Een van de reacties nadien: ‘Ik vond het ontzettend leuk en interessant om er weer bij te zijn’.

De workshop wordt nóg een keertje aangeboden:

  • Donderdag 6 juni 00u - 21.00u

Bijdrage: €45,-

Locatie: Studio Kelly Sue Wieringen, Hoofdstraat 7 Hippolytushoef

Aanmelden mag via mij of bij Kelly Sue (kellysue.wr@gmail.com)


Ik kan niet wachten, maar voor deze wandeling en workshop heb ik altijd meer geduld nodig dan ik van nature heb…. zodra de temperaturen wat hoger blijven, schieten de zilte zeeplanten weer de grond uit. Ik heb er al een aantal gespot, maar het wachten is nog even op o.a. het zeekraal. Tijdens het rondje om ‘de kleiput’ laat ik jullie zien hoeveel zeeplantjes er wel niet staan. Ook kom je aan de weet hoe gezond ze voor ons zijn. We plukken van alles een beetje waar we vervolgens bij Rijk aan het Wad mee gaan kokkerellen. We sluiten de middag af met een kleine proeverij heerlijke zilte hapjes!

Inmiddels is hier óók een tweede datum voor gepland, waar nog genoeg plek is om in je uppie of met een groepje aan mee te doen. De beide data zijn:

  • Zondag 2 juni 14.00u - 16.30u/17.00u    
  • Zaterdag 8 juni  14.00u - 16.30u/17.00u

Bijdrage: €30,-

Locatie:  Rijk a/h Wad, Vatropperweg 5, Den Oever  

 

Het vieren van de langste dag voelt altijd een beetje dubbel. De lange lichte en zwoele avonden voelen zo heerlijk aan, en dan komt op die 21ste het besef dat dáárna de dagen alweer korter worden…..véél te vroeg!

Daarom is het juist zo fijn om van de langste dag een feestje te maken! En vorig jaar deden Petra Maijen en ik dat voor het eerst samen. Net als dit jaar zullen we een kruidenwis plukken die ons een jaar lang gezondheid en voorspoed beloofd. Samen met een zegening rond het vuur, wordt de midzomerviering een bijzondere ervaring! 

Omdat de activiteit al héél snel vol zat, is er een tweede datum, waar nog twee plekjes vrij zijn. Doe jij met ons mee?

  • Vrijdag 21 juni 30u - 22.00u 
  • Zaterdag 22 juni 30u - 22.00u 

Bijdrage: €27,50

Locatie: Rijk a/h Wad, Vatropperweg 5, Den Oever  

 

 Ik houd een zomerstop van 1 juli – 1 september.


Ook in de nazomer is het heerlijk banjeren in de natuur. De vruchten en zaden zijn dan (bijna) rijp, de natuur begint zich hier en daar al flink zichtbaar voor te bereiden op de winter. Dat belooft een hele andere wandeling dan in het vroege voorjaar of tijdens hoogzomer. Om het seizoen af te sluiten spreken we nog een keertje bij Rijk aan het Wad af met een kruidenwandeling en de workshop geneeskrachtige zalf!

  • Zaterdag 14 sep 00-16.30u 

Bijdrage: €27,50

Locatie: Rijk a/h Wad, Vatropperweg 5, Den Oever

 

Ook geef ik samen met Monique Verbeek deze zomer een workshop op onderstaande markten. Kom je ons gezellig opzoeken?

  • Zaterdag 25 mei 00-16.00u    Kasteel Assemburg Heemskerk   

Waterdag: Workshop shampoo met klimop

  • Zaterdag 1 juni 00-16.00u    Lentemarkt Kerkplein Beverwijk  

Onze groene leefomgeving: Workshop wasmiddel maken


Voor vragen en/of opgave: 

mail naar: kruidenkracht@outlook.com of bel naar: 06 22 30 84 95

 

Agenda

www.hennieskruidenkracht.nl

Copyright © Alle rechten voorbehouden


KvK: 78379768